Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Easy Fashion Metal Products Co., Ltd.

Κίνα Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αγοράσαμε το πρόστιμο παραγωγής σκονών μετάλλων διάσπασης σε άτομα νερού 25kg από τη βιομηχανία EasyFashion, για την παραγωγή σκονών μετάλλων. Η επιχείρηση έχει περάσει IS09001: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008, ο εξοπλισμός είναι προηγμένη στο σχεδιασμό και τη λήψη των σχετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

—— Ομάδα Toma

Στην παραγωγή μας, επιτύχαμε τα πολύ καλά αποτελέσματα. Από την αρχή της κατάρτισης συμπύκνωσης της κατάλληλης χρήσης μέχρι τώρα, του εξανθρωπισμένου τρόπου, της εύκολης λειτουργίας, των καλών μεταπωλήσεων που δεν ακολουθούν την υπηρεσία, τη σταθερή λειτουργία και κανένα αρχείο συντήρησης, όλα αυτά μας εντυπωσίασαν πολύ. Έτσι, δεξιά εδώ, όλοι οι μηχανικοί μας συμφώνησαν να συστήσουν τον εξοπλισμό σε άλλους χρήστες.

—— Ο κ. Mohammed

Είμαι Online Chat Now

Easy Fashion Metal Products Co., Ltd.

1 2 3
Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Easy Fashion Metal Products Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : EasyFashion, cJt, GN
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 7000000-12000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Το EasyFashion είναι ο πολύπλευρος προμηθευτής του εξοπλισμού κατασκευής σκονών διάσπασης σε άτομα, του τσιμενταρισμένου εξοπλισμού καρβιδίου και του εξοπλισμού θερμικής επεξεργασίας που είναι το 2008. Είμαστε πιό υπερήφανοι της επαγγελματικής ομάδας Ε&Α μας, πεπειραμένες πωλήσεις και ομάδα μεταπωλήσεων, για τα διαφορετικά υλικά στους διάφορους τομείς των απαιτήσεων θερμικής επεξεργασίας, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες στις διάφορες βιομηχανίες τις οικονομικώς πιό αποδοτικές λύσεις. Υψηλός μας - ο εξοπλισμός ποιοτικής παραγωγής και η άριστη τεχνολογική υποστήριξη μπορούν να μειώσουν το κόστος αγοράς και τον επενδυτικό κίνδυνο των πελατών μας. Οι κύριες περιοχές μας είναι μεταλλουργία σκονών, τσιμενταρισμένο καρβίδιο, σύνθετα καρβιδίου άνθρακα και του πυριτίου, κενή θερμική επεξεργασία και άλλες βιομηχανίες υψηλών σημείων.

 

Εμμένουμε στην αρχή «να γίνουμε ο σφαιρικός κύριος προμηθευτής υπηρεσιών των ευφυών υλικών και των ευφυών λύσεων εξοπλισμού», και εμμένουμε αυστηρά «αποδοτικός, σοβαρός και δεσμευμένος». Με τη συνεργασία μιας περισσότερης από ομάδας Ε&Α και σχεδίου 20 ανθρώπων επαγγελματικής και περισσότερη από 10 επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και μεταπωλήσεων ανθρώπων. Παρέχετε τον υψηλούς επαγγελματικούς εξοπλισμό διεθνών προτύπων και την υπηρεσία υψηλών προτύπων στους πελάτες σε όλο τον κόσμο στις διαφορετικές γλώσσες.

 

Πάνω από το σπίτι 500 πελατών και στο εξωτερικό έχει βάλει την ανεκτίμητη εμπιστοσύνη τους σε μας από την καθιέρωσή μας. Τα τελευταία χρόνια, με την ενίσχυση της αξιοπρόσεκτης δύναμης τεχνολογίας και των ιδιαίτερα αφιερωμένων υπαλλήλων, EasyFashion έχει προκύψει ως κύρια επιχείρηση στη βιομηχανία με πάνω από 20 νέος-αναπτυγμένα προϊόντα και 70 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Η τεχνολογία μας προέρχεται από την έρευνά μας για τις ανάγκες πελατών και τους τομείς εφαρμογής. Στο στάδιο της συνεχών επικοινωνίας και της συνεργασίας με τους πελάτες, προσαρμόζουμε την καλύτερη λύση για τους πελάτες με την τεχνολογία και την εμπειρία μας. Για να τους βοηθήσει να διατηρήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη βιομηχανία. Οι ειδικευμένοι μηχανικοί μας επικοινωνούν με τους πελάτες για να τους βοηθήσουν να λύσουν τα σύνθετα προβλήματα και να βελτιστοποιήσουν την ικανότητα διαδικασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Easy Fashion Metal Products Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-731-84411671

Φαξ: 86-731-82247692

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)