Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αγοράσαμε το πρόστιμο παραγωγής σκονών μετάλλων διάσπασης σε άτομα νερού 25kg από τη βιομηχανία EasyFashion, για την παραγωγή σκονών μετάλλων. Η επιχείρηση έχει περάσει IS09001: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008, ο εξοπλισμός είναι προηγμένη στο σχεδιασμό και τη λήψη των σχετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

—— Ομάδα Toma

Στην παραγωγή μας, επιτύχαμε τα πολύ καλά αποτελέσματα. Από την αρχή της κατάρτισης συμπύκνωσης της κατάλληλης χρήσης μέχρι τώρα, του εξανθρωπισμένου τρόπου, της εύκολης λειτουργίας, των καλών μεταπωλήσεων που δεν ακολουθούν την υπηρεσία, τη σταθερή λειτουργία και κανένα αρχείο συντήρησης, όλα αυτά μας εντυπωσίασαν πολύ. Έτσι, δεξιά εδώ, όλοι οι μηχανικοί μας συμφώνησαν να συστήσουν τον εξοπλισμό σε άλλους χρήστες.

—— Ο κ. Mohammed

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Easy Fashion Metal Products Co., Ltd.
Συνέλευση και δοκιμή μηχανών
Συσκευασία και παράδοση
Συνέλευση και δοκιμή μηχανών
Συνέλευση και δοκιμή μηχανών
Συνέλευση και δοκιμή μηχανών

Συνέλευση και δοκιμή μηχανών

Συσκευασία και παράδοση

Συνέλευση και δοκιμή μηχανών

Συνέλευση και δοκιμή μηχανών

Συνέλευση και δοκιμή μηχανών

1 2
Easy Fashion Metal Products Co., Ltd. Easy Fashion Metal Products Co., Ltd.
Τα πλεονεκτήματά μας
Λύσεις τεχνολογίας

Τα πλεονεκτήματά μας

Λύσεις τεχνολογίας

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας καθιερώθηκε το 2002, βρίσκεται στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας, πόλη Yiyang, επαρχία Hunan. Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν μια περιοχή περίπου 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχει το μεγαλύτερο γνωστό ευφυή εξοπλισμό και τη νέα τεχνολογία υλικών που εξετάζουν και το κέντρο έκθεσης στην Κίνα, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο εσωτερικό σύστημα των νέων λύσεων τεχνολογίας προετοιμασιών υλικών! Οι υπάλληλοι εργοστασίων έχουν περισσότερους από 100 ανθρώπους, των οποίων η τεχνική ομάδα περισσότερων από 20 ανθρώπων, επιτάχυνε τον τομέα της επιστημονικής έρευνας στον τομέα της νέας ανάπτυξης υλικών, και προωθούν το μετασχηματισμό και την εφαρμογή των διάφορων επιτευγμάτων επιστημονικής έρευνας.

   

  Το σχέδιο ανάπτυξης του εργοστασίου για τα επόμενα τρία έτη θα διαιρεθεί σε ακόλουθα τρία βήματα:

  Βήμα 1: Με την υποστήριξη της κοινοτικής κυβέρνησης Yiyang, θα χτίσουμε ένα νέο εργοστάσιο τετραγωνικών μέτρων 13 χιλιάδων. Η συνολική επένδυση αναμένεται για να φθάσει 65 εκατομμύρια σε yuan, η κατ' εκτίμηση ετήσια αξία παραγωγής θα υπερβεί 250 εκατομμύρια yuan. Και θα δημιουργήσουμε περίπου τα yuan φορολογικά έσοδα 20 εκατομμυρίων για την τοπική κυβέρνηση.

   

  Βήμα 2: Το εργοστάσιο θα επενδύσει 60 εκατομμύρια yuan για να χτίσει μια πλατφόρμα «μικροϋπολογιστών/νανο καινοτόμων διεθνών εργαστηρίων σκονών». Εκείνη τη στιγμή, θα δημιουργήσει μια παγκόσμιας ποιότητας πλατφόρμα του νέου υλικού εξοπλισμού παραγωγής και της έρευνας και της ανάπτυξης τεχνολογίας, πειραματικός, εκκόλαψη προγράμματος πολυ-επιτεύγματος, επιτάχυνση προγράμματος. Και μια υψηλής απόδοσης υλική Ε&Α τεχνολογίας προετοιμασιών, βάση πωλήσεων παραγωγής.

   

  Βήμα 3: Το εργοστάσιο θα επενδύσει 10 εκατομμύρια yuan για να χτίσει τον τερματικό σταθμό ακαδημαϊκών. Με τη βοήθεια των εσωτερικών κορυφαίων διανοητικών πόρων για να δημιουργήσει την τεχνολογική ανταγωνιστικότητα πυρήνων του εργοστασίου.

 • OEM / ODM

  Ο cOem και ο ODM καλωσορίζονται θερμά. Εκτιμάμε ειλικρινά τις έρευνές σας σχετικά με το cOem και το ODM, και θα κάνουμε το έπακρόν μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.

   

  Για τους πελάτες με τις απαιτήσεις cOem ή ODM, είναι εκτιμά ιδιαίτερα εάν θα μπορούσατε ρητά να μας ενημερώσετε οι λεπτομέρειες των επί παραγγελία προϊόντων σας, όπως οι προδιαγραφές, το υλικό, η χειροτεχνία, καθώς επίσης και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις.

 • Ε & Α

  Με μια προσπάθεια να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πελάτες μας, η επιχείρησή μας έχει την οργάνωση ένα τμήμα Ε&Α παραγωγής με τους πεπειραμένους εμπειρογνώμονες και τους τεχνικούς. Σταθερά βάζοντας την καινοτομία και την ανάπτυξη ως προτεραιότητά μας, συνεχίζουμε τους πελάτες μας ο καλύτερος εξοπλισμός.

   

  Κάθε συμβουλές ή ανατροφοδοτούν προτεινόμενος από τους πελάτες μας λαμβάνονται σοβαρά. Όσον αφορά εκείνες τις προτάσεις, η ομάδα Ε&Α μας έχει διάφορες πολλές βελτιώσεις, από την επιλογή πρώτης ύλης, διαδικασία παραγωγής, χειροτεχνία, που επεξεργάζεται τα μηχανήματα, στο κριτήριο παραγωγής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Easy Fashion Metal Products Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-731-84411671

Φαξ: 86-731-82247692

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)